Compass

Compass helpt iedereen bij problemen die te groot zijn om er zelf nog uit te komen.
Of het nu gaat om stemmings-, gedrags-, of verslavingsproblemen, problemen op school, werk of thuis: Compass biedt snel deskundige hulp. Thuis of in één van onze opvanghuizen.

Compassie
Compass spellen we dus niet zomaar met dubbel s. We helpen onze cliënten met ernstige psychiatrische en psychosociale problemen weer op koers te komen. We doen dat met Compassie


Wachtlijst
Compass streeft ernaar om geen of een zeer korte wachtlijst te hanteren. Normaal gesproken passen we ons personeelsbeleid direct aan om hiervoor te zorgen. Door de corona-crisis zijn er tijdelijk geen behandelaren aangenomen en hierdoor is onze wachtlijst opgelopen met een cliëntenstop tot gevolg. Dit willen we in de toekomst voorkomen en zijn daarom nieuwe medewerkers aan het werven. Inmiddels kunnen we weer nieuwe cliënten aannemen sinds 1 december 2021. 

Compass kent de volgende behandelteams:

  • Klinische en dagbehandeling Jeugd en Jongvolwassenen (14-24 jaar);
  • Dagbehandeling Volwassenen (25-45 jaar);
  • Ambulante en outreachende behandeling voor Jeugd en Volwassenen (vanaf 14 jaar);
  • Kind (vanaf 12 jaar) en Gezin (mogelijk ook met jongere kinderen) klinisch, ambulant en outreachend.

Na acceptatie vragen wij altijd om een verwijzing van uw huisarts voor specialistische GGZ.
Locaties: Wijchen, Nijmegen en soms bij u thuis. 
 
Let op!! Op dit moment kunnen wij helaas geen aanmeldingen accepteren van cliënten die verzekerd zijn bij CZ, DSW of Zilveren Kruis/Achmea. In het kader van de Jeugdwet neemt Compass cliënten vanaf 12 jaar in zorg. Voordat u zich aanmeldt raden wij u aan contact op te nemen met uw gemeente om te checken of uw gemeente een overeenkomst heeft met Compass, of bereid is een maatwerkovereenkomst aan te gaan.