Compass, Compass Kids en Ontzorgdezorger oogsten enthousiasme!

Woensdag 03 februari 2016
Op 2 februari jl. organiseerde het Regionaal Ondersteuningsbureau Wmo-Jeugdzorg Regio Nijmegen een grote ontmoetingsmarkt in Cultuurspinnerij De Vasim in Nijmegen.
Tijdens deze markt konden zorgaanbieders en professionals vanuit de lokale toegangspoorten elkaar ontmoeten om contact te leggen en informatie uit te wisselen. 
Het was een succesvolle en drukbezochte markt, waar 116 partijen met meer dan 450 medewerkers zich presenteerden, waaronder uiteraard ook Compass en Ontzorgdezorger.

Er was veel interesse voor de kraam van Compass en Compass Kids!
Met name de Ardennentrajecten en de vervolgbehandelingen daarop, trokken veel positieve belangstelling. De collega-zorgaanbieders en professionals bleken in het bijzonder geïnteresseerd in de snelle en gemakkelijke toegang bij Compass (en hierdoor het ontbreken van wachtlijsten), evenals in het brede scala aan behandelmogelijkheden (van RET tot EMDR).

Ook de kraam van Ontzorgdezorger trok veel belangstelling en leverde zelfs diverse offerteaanvragen op! De brede en integrale aanpak van werken bleek behoorlijk aan te spreken. Met name het feit dat zorgverleners echt ‘ontzorgd’ worden in praktijk, doordat we snel en vakkundig de administratieve last overnemen en bovendien de certificering organiseren. Uniek is dat Ontzorgdezorger bij uitbesteding van de telefonische bereikbaarheid van zorgverleners, dit laat uitvoeren door behandelaars, zodat er direct efficiënt geschakeld en gehandeld kan worden. 

Al met al mogen we spreken van een geslaagde ontmoetingsmarkt. We zijn erg blij met de enthousiaste reacties!